Dayan Ahmet kardeşim

İzmit’in yerlilerinden güzel insan Ahmet Küçükörs’u ”karıncayı bile inçiltmez” dediğimiz, nesli azalmakta olan insanlar sınıfına yerleştirebiliriz.

Ahmet Küçükörs bizle akranıdır. Henüz bıyıklarımızın yeni terlediği günlerde Küçükörs mağazasını yönettiği yıllardan beri tanışırız.

Genç Kocaelililer Derneği ve Doğru Yol Partisinde görev yaptı.

Bir süredir İzmit merkezde, Alemdar Caddesi üzerindeki MEG Yemek’in işletme müdürlüğünü yapıyor neredeyse gün aşırı görüşüyorduk.

O bizim için özü sözü bir “ Adam gibi adam”dır.

Onun yüzü her zaman herkese güldü.

Bu yüzdende tanıyan herkes onu sevdi ve saydı.

Ahmet kardeşimiz ne yazık ki,şu sıralar yakalandığı hastalıkla boğuşuyor.

Onu tanıyan herkesin onun sağlığına kavuşması için dua ettiğini ve edeceğini biliyoruz.

Haydi Kocaelililer Kocaeli sevdalısı Ahmet kardeşimiz için hep beraber dua edelim..

Duysun sesimizi.

Hissettin onun için çarpan yüreğimizi.

Dayan güzel kardeşim, lütfen dayan, biliyoruz, sen bu hastalığı da yenersin, yeneceksin.

O bayraklar inecek mi?

Meral Akşener, yeni partisini "Türkiye İyi Olacak" sloganıyla kamuoyuna açıkladı. Akşener'in partisinin ismi "İYİ", logosu da "güneş" oldu. İYİ Parti'nin bayraklara yazılan isminde zeminin gök mavisi olması ve yazı stili, akıllara Kayı Boyu'nun işaretini getirdi.

Oğuzların Kayı Boyu'nun simgesi olan IYI, "İki ok bir yay"dan meydana gelirken,"Kayı", kelime olarak ise, "Kuvvet ve Kudret Sahibi" anlamına geliyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük çabaları sonucu hayata geçirilen Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturan Kapanca Sokak ve Akçakoca Osmanlı Meydanı  geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle açıldı.

Şu anda Akçakoca Osmanlı Meydanında Kayı Boyu’nun "İki ok bir yay"dan meydana gelen İYİ bayrakları dalgalanıyor.

Bizim dileğimiz o bayrakların orada hep dalgalanması.

Bakalım Meral Akşener'in yeni partisinin simgesiyle bağdaştırılan Kayı Boyu simgesinin,  Osmanlı meydanından indirilecek mi indirilmeyecek mi?

SEDAŞ GEREĞİNİ YAPTI…

Önceki gün yazdığımız ‘Korku Tüneli’ başlıklı yazımızda şöyle demiştik.

“Burası Turgut mahallesinin merkezi İsmail Kolaylı Caddesi camiye giden yaşlılar, okula giden çocuklar sanki korku tünelinden geçiyor. Mahalleli defalarca Sedaş yetkililerine durumu anlatmış her defasında not aldıklarını, onaracaklarını söylemişler. Mahallenin bu bölümü ve Demirağa sokak geceleri zifiri karanlık. Yeter artık. Ayıptır günahtır. Acaba Sedaş yetkilileri gece çocuklarını bu yoldan geçirir mi?”

Bu yazımızdan sonra SEDAŞ gerekeni yapmış bizi de bilgilendirmiş.

Sayın Nurettin Kolaylı,

Dün akşam ekibimiz trafoda özelliğini yitiren sigortayı değiştirerek aydınlatmaları devreye almıştır. Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

İyi çalışmalar,

Ayhan ERKOVAN

Kurumsal İletişim Müdürü

Allah kimseye bu numarayı artmasın!

Dileğimiz odur ki, Allah hiç kimseye 112 acil sağlık hattını aratmasın.

112 yi arayıp ambulans bekleyen hasta yakınlarına beklediği 5 saniye 5 dakika, 1 dakika ise 1 saat gibi gelir.

Zaman adeta durur beklenen ambulans gelir ama gelmez.

Hani şöyle bir deyiş vardır "Allah düşürmesin, yokluğunu da vermesin"..

Biraz insanlık lütfen

Birkaç akşamdır şehirde öyle bir gürültü varkı anlatmak imkânsız.

Biz asker uğurluyoruz istediğimizi yaparız, silah da sıkarız, kornaya basa basa, bağıra çağıra gecenin bir vakti dolaşırız da. Kimse bize karışamaz. Yaşlısı, hastası, uyuyan bebeği varmış umurumuzda değil. Böyle olmaz olmamalıda düğün salonu tut eğlen tanıdıkların, sevdiklerinle ama gece yarısı milleti rahatsız etme.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nurettin Kolaylı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.