FENERBAHÇE Mİ BEŞİKTAŞ MI?

Fenerbahçe ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında müthiş bir mücadele için, Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadı'nda bu cumartesi saat 19.00 da karşı karşıya gelecekler.

Aslında bu ne ilk ne de sonuncu karşılaşma, bu iki güzide kulübümüz asırlar boyunca karşı karşıya gelip, taraflı tarafsız herkese heyecanlı ve keyifli anlar yaşatıp, skor olarak her üç neticeden yeteri kadar dengeli bir şekilde nasiplerini almışlardır.

Bazen biri, bir seri yakalamış, bazen diğer, sonuçta tarafların birbirlerine kesin bir üstünlükleri olmadan, şerefli varlıklarını sürdürüp, o güzel tatlı rekabeti ve heyecanını yansıtarak, milyonları peşlerinden sürükleyerek bu günlere getiren büyük camialar olmuşlardır.

Peki şimdi, müsabaka sonunda ne olacak;

Fenerbahçe mi galip gelecek? Beşiktaş mı? veya beraberlikle mi? bitecek?

İşte en baba soru bu.

Üçte bir ihtimal var ama gene de sonucunun bilinmesi çok zor olan bir soru.

Sonuç taraftara göre basit kazanacaklardır. Hem de kesin. Ne denir, ismi üstünde taraf işte. Tarafın böyle düşünmesi de gerekir tabi ki.

Üçte ikisi gitti geri kaldı üçte bir ihtimal; O da yazılı ve görsel medya.

Burada da sivri düşünceler ve kalemler dışında suya sabuna dokunmayacak olası kelimelerle geçiştirmeler yapılır ve sonuca varılmış gibi gösterilir.

Ben de diyorum ki?

Şu anda puan avantajı olan Beşiktaş'ın, avantajının bozulmaması amacıyla Şükrü Saraçoğlu Stadına beraberlik düşüncesi içinde çıkarsa, Fenerbahçe arkasına aldığı itici seyirci gücü ve son haftalardaki performanslarıyla müsabakanın kesin favorisidir.

Ancak Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa İşte o zaman üç puana pençesini atan kara kartal olur.

Evet değerli okurlarım, sonuç ne olursa olsun esas olan ezeli dostluklardır;

Bu dostluklar haddini ve konuşmasını bilen yöneticiler, ahlaklı sporcular, futbolu bir oyun olarak kabul eden güzel bir oyundan keyif alan seyirciler, futbolun dışındaki hikayeler üzerinde durmayan tarafsız bir medya sayesinde ancak oluşur ve pekişir.

Bu güzel dostlukların baki kalması umutlarımla, her iki takımıza başarılar diler her şeyin herkesin gönlüne göre olmasını dilerim.

Saygılarımla,

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar İsmail Erimiş - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.