Refakatçi toplantılarının 42.’si gerçekleşti

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde refakatçilere yönelik toplantılarının 42.’si yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının hastaneden aldıkları sağlık hizmetleriyle alakalı olarak öneri görüşlerinin değerlendirildiği “Öneri Görüş Toplantıları” aralıksız olarak yapılmaya devam ediyor.

42. TOPLANTI YAPILDI

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in hastanede göreve başlamasından sonra başlatarak önemle üstünde durduğu ve her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği toplantıların 42. si bu hafta Göğüs Hastalıkları, KBB ve Enfeksiyon Servisleri ile gerçekleşti.Toplantıda servis hizmetlerinin kalitesi, yaşanan aksaklıklar, öneriler ve memnuniyet konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

‘AMACIMIZ DAHA KALİTELİ HİZMET’

Başhekim Güneş “Hasta yakınları ve refakatçi toplantılarını her hafta gerçekleştiriyoruz ve bu toplantıları önemsiyoruz. Bazen bizim hastane yönetimi olarak aklımıza gelmeyen ve fark edemediğimiz çok güzel öneriler hasta yakınlarından bizlere iletilebiliyor. Amacımız bu sayede hastane işleyişini daha kaliteli hale getirmektir” diye konuştu.Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.

28 Tem 2017 - 13:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.