AK Parti Başbakana hazır

AK Parti'de metal yorgunu olmayan illerin başında Kocaeli geliyor.

Ne il başkanı nede bir belediye başkanı yorgun olduğu için görevden alınmadı.

Rutin olarak her dönem yapıldığı gibi ilçe başkan ve yönetimlerinin yüzde 50 si değişti.

İl yönetiminde de yüzde 50 değişim bekleniyor.

Kocaeli teşkilatları her zamandan daha heyecanlı ve dinamik.

Yapılan anket çalışmaları da bunu gösteriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok iyi ağırlayan AK Parti teşkilatları şimdide ikinci sınavını Pazar günü Başbakan Binalı Yıldırım'ın katılacağı İl kongresiyle verecek.

Yine CHP'nin kalesi Yahyakaptan’da, yine Kocaeli’nin en büyük salonunda gerçekleşecek kongrede, hedef  tüm Türkiye’ye haber olacak bir organizasyonun altına imza atmak.

Bunun için hazırlıklar hızla sürüyor. Hava soğuk olduğu için  hedef dışarıda 5 bin içerde 10 bin kişi.

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı gibi Pazar alanından partililere ve halka dışarıda konuşma yapmayacak. Kapı önünde bekleyen kalabalığı selamlamakla yetinecek

Yıldırım, partililere kongre salonundan seslenecek.

Özellikle Zeytin Dalı Harekatı ile sıcak gündemin içinde olduğumuz şu günlerde Başbakan Yıldırım'ın kritik mesajlarını Kocaeli’den vermesi bekleniyor.

Önceki gün konuştuğumuz Ceyhan, kongre ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ve Başbakan Yıldırım'ı en iyi şekilde ağırlamaya hazır olduklarını  söyledi.

Yıldırım'ın programı henüz netleşmese de,  Gölcük’te tersanede ve Valilik ile Büyükşehirde programlarının planlandığını söyleyen Ceyhan, Ankara'dan da çok sayıda bakan ve yöneticinin Kocaeli’ye  geleceğini ekledi.

Kocaeli 14-0 olur…

AK Parti İl başkanı Şemsettin Ceyhan’a sorduk.

- Yerel seçimlerde ilimizde sonuç ne olur?

Gülerek Nurettin abi sana bir şey anlatayım dedi.

-Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Kocaeli ye geldiği gün kalabalığı gören bir vatandaşımız sosyal medyada şu paylaşımı yapmış.

“Reisim Kocaeli tamam yine 13-0 olur. Sen bize Yalova’yı bağla 14-0 yapalım”

-İşte tamda o noktadayız.

 “Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş”

Ne güzel demiş şair Necip Fazıl Kısakürek Ömür ağaç dalında savrulan bir yapraktır; Ne kadar genç olursan ol sonun kara topraktır!

Gerçekten de öyle Ömür dediğin nedir ki Bir Ezan ile başlar bir Sela ile biter.

Önemli olan dünya hoş bir seda bırakabilmek.

İşte Kocaelispor’un kurulmasında en büyük paya sahip isimlerden biri olan Nasut Kayalı, abimiz de arkasında tertemiz bir isim ve hoş bir seda bıraktı.

Mekanı cennet olsun. Değerli abimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz… Kocaelispor’un başı sağ olsun…

Erbakan Hoca anılacak

Türkiye’nin unutulmaz Başbakanlarından, Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. yılında İzmit’te de anılacak. Necmettin Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından organize edilen program, bu yıl, “Konuştuğunu yapan Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN” sloganıyla düzenlenecek. 25 Şubat 2018 Pazar günü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan program saat 13.00’te başlayacak. Anma programına Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacak

“Hatamızı telafi edeceğiz”

Önceki gün paylaştığımız “ İzmit Belediyesini takmayan Müteahhit” başlıklı yazımızda

“Orhan Mahallesi Ulaş sok No 8 de oturan apartman sakinleri yan taraflarında yapılan inşaattan şikâyetçiler.İnşaatı yapan Müteahhidin araçları binanın duvarını çatlatmış, tuvalet ve banyo giderlerini patlatmış aradan 4 ay geçmesine rağmen verdiği zararı gidermemiş.

Bina sahipleri binaya girerken zorlanıyor araçlarını park edemiyorlar.

Durumu İzmit Belediyesine bildirmişler belediye Müteahhidi ikaz etmiş ama adam bana mısın dememiş. Görünen oki Müteahhit İzmit belediyesini ve kanunları takmıyor” demiştik. Bu yazımız üzerine Müteahhit firma yöneticisi Ahmet Fatih Yıldırım bir açıklama yaptı. Yıldırımın açıklaması şöyle. “Yazıya konu olan bölgede firma olarak 1,5aydır inşaat yapmaktayız. Bu çalışmalarımız sırasında istemeyerekte olsa hatalarımız olmuştur. Bu hatalarımızı en kısa sürede telafi edeceğiz. Komşularımız müsterih olsunlar” Bizde yayınımıza duyarlılık gösteren firma yetkilisine teşekkür ediyoruz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nurettin Kolaylı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.