Bunu da gördük..

Usta gazeteciler Akmeşe’de var olan doğal gaza yok dediler.

İlimizde yayınlanan iki gazete geçtiğimiz günlerde Nevzat Doğan’ın ısrarlı takibi sonucunda doğalgaza kavuşan Akmeşe’de doğal gaz yok deyip herkesi şaşırtılar.

Hatta daha da ileri giderek Akmeşe’de göstermelik bir tören yapıldı meşale yakıldı ama altyapı çalışması yapılmadı ve şuanda Akmeşe’de hiçbir evde doğalgaz yanmıyor diye yazdılar.

Bilindiği gibi İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan 7 buçuk milyonluk bir bütçe ayırmış büyük uğraşları sonucunda Aralık ayının son günlerinde Akmeşe doğalgaz a kavuşmuştu.

O gün yapılan törende konuşan İZGAZ Genel Müdürü Mehmet Gökalp Özkök “İzmit Belediye Başkanımızın büyük destekleriyle çalışmamızı gerçekleştirdik. Akmeşe’ye doğal gaz hayırlı olsun” şeklinde konuşmuştu. Daha sonra söz alan Başkan Doğan “Bizim siyasetteki en büyük hedefimiz, böyle güzel hizmetleri yapıp arkamızda hoş bir seda bırakmaktır. Halkımızın memnuniyeti ve duası bize yeter. AK Parti iktidarı ve belediyeleriyle Akmeşe büyük hizmetler aldı. Akmeşe’yi seviyoruz, bu hizmetler de yetmez” ifadelerini kullanmıştı.

Biz Akmeşe’de doğalgaz yok haberlerini okuyunca çok şaşırıp hemen Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Halil İnciel ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Refit Akyüz’ü ayrı ayrı aradık.

Her iki muhtarda ‘’Akmeşe’de doğalgaz var ve yanıyor, Akmeşe’de doğalgaz hattı çekilmeyen sokak yok. Abone olan herkese hemen gaz bağlanıyor”dediler.

Görünen o ki Akmeşe’de İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı itibarsızlaştırmak isteyen bir gurup var. Gazeteci arkadaşlarımız o grubun oyununa gelmiş hiç araştırmadan kendilerine gelen haberi sayfalarına taşımışlar.

Umarız bu olay biz dahil bütün gazetecilere ders olur.

Necmi bey düzgün insandır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Necmi ÖZEN tam bir beyefendidir.

Çevresindeki her insana saygı ve sevgi göstermeye itina eder ve kendisi için insanlar arasında sınıf farkı kesinlikle yoktur.

Sosyal medya sitesinde bir paylaşım yapmış, bu üzerinde ‘Photoshop’la düzenleme yapılmış bir paylaşım onu gerçek sanıp paylaşmış, O paylaşım yaklaşık 3 yıldır sosyal medyada dolaşıyor.

Ne yazık kı sosyal medyada hem sağdan hem de soldan asılsız paylaşımlar yapılıyor.

Necmi bey bu paylaşımı için özürde diledi.

Onun için  düzgün insan olan Necmi Özen’i böyle linç etmeyin özellikle bu işi yapanlara söylüyorum.

Sizlerde paylaşım yapıyorsunuz aldandığınız çok olmuştur.

Kahvehanelerin önünden geçemiyoruz..

Bize yazan bir okurumuz şehirde duyduğu bir rahatsızlığı paylaşmak istediğini söyledi.

Bir bayan olarak şehirde özgürce yaşadığını ve bu yüzden İzmit’e minnet duyduğunu söyleyen okurumuz, bu rahatlığın bazı bölgelerde ise tersine döndüğünü iddia ediyor.

Özellikle kahvehaneler önüne konulan taburelerle kaldırımları işgal edenlerin kadınlara hem geçecek yer bırakmadığını, geçmek zorunda kalınan zamanlarda da rahatsız edici bakışlar altında kaldıklarını anlatan okurumuz, yaşanan bu soruna çare getirilmesini istedi.

Hiçbir esnafın kaldırımları bu amaçla kullanamayacağını da söyleyen okurumuz, "Yetkililer kahvehanelere çeki düzen versin.Bir çok kahvenin önünde tabure var,bir çoğunun önünde ise ayakta sigara içenler var.Kadınlar olarak pek çoğunun önünden geçemiyoruz. Kaldırımı tamamen kapattıkları yerler var.

Ricam ise bu yerlerin denetlenmesi olacak" diyor.

Televizyonlarda rezillik diz boyu…

Sabah işyerine gelince önce kahvemizi içerek gazetemizi okuruz. Daha sonra,NTV'yi açarız.. "Ne var, ne yok" öğrenmek için..

Reklam aralarında başka kanallara da baktığımız olur.

Gündüz kuşağında çok laçka yayınlar yapılıyor!

Gördüklerimiz, duyduklarımız karşısında şoke oluyoruz.

Kim kimin babası, kim kimin çocuğu belli değil!

Nedir bu Allah aşkına?

Evlilik programları kalktı diye sevinirken, rezilliğin bini bir para.

Bu programları yapanlar, finanse edenler ve denetleyenler siz ailece bu programları gönül rahatlığı ile izleyebiliyor musunuz?

Neden bu rezilliğe göz yumuluyor, niçin bir tedbir, yasak getirilmiyor?

Yazık vallahi!!!

Siyasiler bunları sorumluluk gereği gündeme getirmeli.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nurettin Kolaylı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.