Masaj Derneklerine sıkı takip

İzmit Belediyesi’nde masaj dernekleriyle ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya İzmit Belediyesi’nden   Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, Zabı...

İzmit Belediyesi’nde masaj dernekleriyle ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya İzmit Belediyesi’nden  

Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, İl Dernekler Müdürü İsmail Gök, Vergi Dairesi Müdürü İlhan Pıçak ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve emniyetten yetkililer katıldı.

Toplantıda masaj derneği adı altında faaliyet gösteren yerlerin daha sık denetlenmesi kararlaştırılarak” 

ilçemizde dernek adı altında faaliyette bulunan masaj derneklerinin dernek faaliyeti dışında ticari olarak masaj hizmeti verdikleri tespit edilmiştir. Yasal olarak bu derneklerin denetlenerek faaliyet alanlarına uygunluğu belirlenecektir” denildi. İzmit’te halen hepsi şehir merkezinde 3 adet masaj derneği adı altında faaliyet gösteren yer bulunduğu bildirildi.

26 May 2016 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.