Demirel: Asker bizim askerimiz

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel beraberindekiler ile birlikte önceki gün Karamürsel İlçe Jandarma Karakolu’na giderek askerlere moral verdi. Demirel yaptığı konuşmasında, “Asker bizim askerimiz” dedi.

15 Temmuz akşamı ülkemizi karanlığa sürükleyecek olan darbe girişiminin başarısız olması ile ülke genelinde alanlarda meydanlara sahip çıkan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile “Nöbete devam” derken Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın ve partili bayanlarla birlikte Karamürsel İlçe Jandarma Karakolu’na giderek buradaki askerlerle hem sohbet etti hem de hatıra fotoğraf çektirdi.

KAPIDA KARŞILANDILAR

Karamürsel AK Parti teşkilatının ziyaretinde Karakol komutanı ve askerler gelen partili ziyaretçilerini karakol girişinde karşıladı. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve beraberindekiler yapılan ziyarette askerler ile tek tek tokalaşarak sohbet ettiler. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Demirel, “Yapılan darbe girişiminin başarısız olması sonrasında alanlarda geceleri nöbetimizi sürdürüyoruz. Gündüz de normal işlerimizi yapıyoruz. Vatanını çok seven ve memleketlerinden gelerek buralarda askerlik görevini yapan Mehmetçiğimize sahip çıkmak adına bu gün ilçe karakolumuzu ziyaret edelim istedik. Onlara moral olalım istedik. Asker bizim askerimiz. Onların dertleri bizim dertlerimiz. Biz vatanımızı çok seviyoruz” dedi. n Neslihan Başak

27 Tem 2016 - 14:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.