MÜSİAD, Şenol Ergüney’i ağırladı

MÜSİAD Kocaeli Şubesi, Geleneksel olarak düzenlediği Dost Meclisi programında bu hafta Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney’i konuşmacı olarak konuk etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD) Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz akşam Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney’i MÜSİAD Sosyal Tesislerinde ağırladı.  Programda ilk konuşmayı ev sahibi olarak Şube Başkanı Celal Ayvaz yaptı.  Sağlık Bakanlığı’nın son yıllarda yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiklerini belirten Ayvaz, ilimizdeki Kamu Hastanelerinin özel hastane kalitesinde başarılı hizmetler verdiğini söyledi. Ankara’da gerçekleşen bombalı eylemi lanetlediklerini ve terörün dili,dini olmadığının bir kez daha anlaşıldığını, şehit olan askerlerimize ve polislerimize baş sağlığı diledi.

‘MİLLİ SİSTEMİMİZ PARDUSA GEÇECEĞİZ’

Programa konuşmacı olarak programa katılan  Op. Dr. Şenol Ergüney, yapmış olduğu sunumda 2015 yılında ilimizde Kamu Hastaneleri alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendirdi.  Gece gündüz demeden ekip olarak çalıştıklarını belirten Ergüney, sağlık alanında gerçekleştirilen gelişimlere paralel olarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve ilimizdeki hastanelerin kalitesinin sürekli arttığını söyledi. Kamu Hastaneleri olarak ilimizdeki tüm hastanelerin Bilgisayar İşletim Sistemlerinin milli işletim sistemimiz olan PARDUS’a geçirileceğini belirten Şenol Ergüney,  bu yazılımın ücretsiz bir yazılım olduğunu ve kullanımı için tüm kurumların teşvik edilmesini diledi. Plaket takdimi ve dilek temennilerden sonra program sona erdi.

19 Mar 2016 - 10:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.