Öztürk kardeşler tahliye oldu

Çete operasyonu kapsamında İzmit Belediyesi eski meclis üyesi Adnan Uysal ile birlikte tutuklanan Öztürklere tahliye çıktı.

Çete davasından tahliye olan Öztürkler, diğer suçları nedeniyle cezaevinde kalmaya devam edecek

Geçtiğimiz yıl kasım ayında Öztürk ailesine yönelik il emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından çete operasyonu düzenlenmişti. Operasyon kapsamında aralarında eski belediye meclis üyesi olan Adnan Uysal ile birlikte birçok kişinin evinde arama yapılmıştı. Dosya kapsamında Adem ve Soner Öztürk ile birlikte Adnan Uysal tutuklanmış, yapılan itiraz üzerine Adnan Uysal daha sonra tahliye edilmişti.

‘KAÇMA ŞÜPHELERİ YOK’

Tutuklu sanıkların avukatları Hakan Akkaya, “Müvekkilim Adem Öztürk 2030 yılında, Soner Öztürk ise 2026 yılında şartlı tahliyelerini var. İkisi de hükümlüdür. Kaçma şüpheleri olmadıkları için tahliyelerini talep ediyorum” dedi. Tutuklu sanıklar ise kararı mahkemeye bıraktı. Mahkeme, duruşmaya gelen müşteki ve sanıkların dinlenmesine, Adem ve Soner Öztürk bu suçtan tahliyelerine karar vererek duruşmayı 18 Kasım tarihine erteledi.

17 Tem 2014 - 17:15 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.