CHP’li vekiller mazbatalarını aldı

1 Kasım erken genel seçimleri sonrasında CHP’den Milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan mazbatalarını aldı. Milletvekili Haydar Akar genel merkez tarafından Ankara’da görevli olduğundan dolayı mazbatasını İl Başkan

1 Kasım erken genel seçimleri sonrasında CHP’den Milletvekili seçilerek TBMM’ye girme hakkı kazanan Avukat Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan dün Kocaeli Adlite binası içinde bulunan İl Seçim Kurulu Başkanı 4. Asri Hukuk Hâkimi Ahmet Turan Yıldız’ın elinden mazbatalarını aldı. Bir diğer Milletvekili Haydar Akar Ankara’daki işleri dolayısı ile mazbata törenine katılmazken Akar’ın mazbatasını CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay teslim aldı.

‘YÜRÜYEREK GİTTİLER’

Mazbata törenine CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri, Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Gurup Başkan Vekili Av. Hüseyin Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince Kadın Kolları İlçe Başkanı Songül Kaya, CHP’nin 1 Kasım seçimlerinde 8 nci sıra milletvekili adayı Utkan Güneş, İzmit Belediye Meclisi CHP Gurup Başkan Vekili Ersin Albayrak, eski İl Başkanları Cihat Altunyuva ve Keramettin Gençtürk, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. CHP’lileri, İl Seçim Kurulu Başkanı 4. Asri Hukuk Hakimi Ahmet Turan Yıldız, kurul üyeleri Ağır Ceza Hakimi Yusuf Coşkun ve Hakim Yılmaz Boyraz karşıladı.

‘MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Mazbataların alınmasının ardından açıklama yapan İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “1 Kasım seçimleri ülkemize iyilikler getirsin. Bugün seçilen vekillerimizle birlikte mazbata törenine geldik. Kocaeli’den seçilen milletvekillerimi ve diğer partilerin milletvekillerini gönülden kutluyorum. İyi çalışmalar diliyorum. Seçim süresince görevde bulunan seçim kurulunun değerli başkan, üyelerini ve çalışanlarını hızlı seri objektif tutumlarıyla seçimi sonlandırdıkları için kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

‘HAYIRLI OLSUN’

Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “ Öncelikle ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun. Sonuç ne olursa olsun biz ülkemiz için mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz “ diye konuştu.

‘HİZMETİMİZ SÜRECEK’

Milletvekili Tahsin Tarhan, “Uzun bir seçim süreci yaşadık. 7 Haziran seçimlerinin sonucunu yani halkın iradesini yok sayarak tekrar seçim yaşadık. Bu seçimin adı tekrar seçimdi. Ve bizler tekrar seçildik. Halkımız bize muhalefet görevi verdi. Mecliste muhalefet olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kocaeli’nin çözülmesi gereken sorunları ile ilgili yapılması gereken kamu yatırımları ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüp sorumluluğumuzu taşıyarak Kocaeli’ne hizmetimi sürdüreceğiz “ ifadelerini kullandı.

n Bilal ÇIĞRIM

09 Kas 2015 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.