Posco Assan TST kalitesini tescilledi

Yıllık 300 bin ton paslanmaz çelik üretimi ile Türkiye paslanmaz çelik sektöründe ağırlığını hissettiren Posco Assan TST, yönetim sistemleri sertifika...

Yıllık 300 bin ton paslanmaz çelik üretimi ile Türkiye paslanmaz çelik sektöründe ağırlığını hissettiren Posco Assan TST, yönetim sistemleri sertifikasyon sürecini başarı ile tamamlayarak ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO / IEC 27001 sertifikalarını aldı

TÜV NORD firması tarafından yapılan Entegre Yönetim Sistemi denetimlerini tamamlayan şirket, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikalarını alırken, Kalitest firması tarafından yapılan denetimlerde ise ISO / IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını alarak kalitesini tescilledi.

OBA, ‘SEKTERDE ÖEMLİ YERE GELDİK’

Sertifikasyon süreci ile ilgili bilgi veren Posco Assan TST Genel Müdür Yardımcısı Selda Seçkinler Oba, Yönetim Sistemi Temsilcileri başta olmak üzere tüm çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Oba; “Posco Assan TST olarak çok kısa sürelerde önemli mesafeler aldık. 2 yıl gibi sürede sıfırdan inşaat sürecini tamamlayarak, üretim yapan bir şirket olduk. Ürün kalitemizi çalışanlarımızın üstün gayretleriyle mükemmel seviyeye çıkartarak müşterilerimizin taleplerini, beklentilerinin ötesinde karşıladık. Bu yoğun çalışmalarımızın yanı sıra süreçlerimizi ve sistemlerimizi kurarak, “kalite”yi sadece ürünlerimizde değil, sistem ve süreçlerimizde de başarı kriteri olarak belirledik. Bunun sonucu olarak da bu belgeleri almaya hak kazandık. Şirket olarak kalitenin ve mükemmelliğin hiç bitmeyen bir süreç olduğunun farkındayız ve yolumuza da bu hedef doğrultusunda devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

12 Oca 2016 - 15:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.