ODTÜ KYÖD öğrencileri mutfağa girdi

ODTÜ KYÖD İlkokulu öğrencileri yeni yıla zencefilli kurabiye yaparak girdi

ODTÜ KYÖD öğrencileri, yeni yıl için kolları sıvayarak kendi elleriyle zencefilli kurabiye yaptı. Etkinlik öğrencilerin “Zencefilli Kurabiye Adam” animasyonunu izlemesiyle başladı.  Ardından kurabiye yapımına geçen ODTÜ KYÖD öğrencileri tüm malzemelere dokunarak önce ne olduğunu öğrendiler. Daha sonra malzemelerin tadına bakan öğrenciler, hamur yoğurma ve şekil verme sürecinde eğlenceli anlar yaşadı. Yaparak yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak planlanan etkinlikte öğrenciler, hünerleri ve yaratıcılıkları konuşturdu. Matematik dersinde öğrendikleri örüntü ve süsleme bilgisini ise pratiğe döken öğrencilerin unutulmayacak bir anıları oldu.  n Ayşe AYDIN

05 Oca 2016 - 12:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.