KYK yurdu yakında tamam

KOÜ’ye bağlı yüksekokulların öğrencilerine hizmet vermesi için Gölcük’te yapımına devam edilen ve Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı olacak yurdun yapımında sona gelindi

Gölcük’te Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı yüksekokulların yapılmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan öğrenci yurdu, Başkan Ellibeş’in girişimleri neticesinde 3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu Gölcük’e değer katacak. Yurt, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek.

150 KIZ,150 ERKEK ÖĞRENCİ

Çalışmaları bitmek üzere olan proje hakkında Başkan Ellibeş, “Gölcük'te yüksek öğrenimde okuyan ve yurt ihtiyacı en üst düzeyde olan öğrencilerimizin bu yöndeki talepleri ve yaşadıkları sorunlarını biliyorduk. Bu nedenle öğrencilerimizin bu istek ve taleplerine kayıtsız kalamadık, 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun yapımı başladığımız bu projenin son aşamasına geldik. 150 kız,150 erkek öğrencinin faydalanacağı öğrenci yurdu öğrencilerimiz için büyük kazanım olacak. Bu bölgedeki okuyan öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarına cevap verecek olan ve yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek projenin Gölcük'e ve Gölcük'te okuyan tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

27 Tem 2015 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.