Bakan Işık, muhtarları ağırladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kocaeli Şubesi’ni bakanlığında ağırladı

Ak Parti TBMM grup toplantısına da katılan muhtarlar, öğle yemeğini Bakan Işık ile yedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndaki davete Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de katıldı.

Muhtarlara özel önem

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ak Parti iktidarının muhtarlara ayrı bir önem verdiğini anlatan Işık, milletin bizzat kendisi olan muhtarların görüşlerinin kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.

'Sağlık yatırımlarımız artarak sürecek'

Kendisini ziyaret eden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve yaklaşık 60 Kocaelili muhtar ile yakından ilgilenen Fikri Işık, vatandaşın talebi olan sağlık yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Işık şöyle devam etti:

“Sağlık alanındaki yatırımlarımız sürüyor. Kocaeli’mize yeni sağlık kurumları kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Yapılacak Kampüs hastanemize özel önem veriyoruz, Kocaeli Devlet Hastanemizin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. İlçelerimize de yeni sağlık yatırımları planlıyoruz. Çayırova’ya hastane yapma fikrimiz var. Darıca’daki hastanemizin eğitim ve araştırma hastanesi olması için plan yapıyoruz, Başiskele’ye bir meslek hastalıkları hastanesi için Sağlık Bakanlığı ile temas halindeyiz. Görülüyor ki, millet odaklı çalışan iktidarımız, vatandaşımızın sağlığı için seferber… Amacımız daha sağlıklı bireylerle geleceğe umutla bakmaktır.”

24 Şub 2016 - 11:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.