Başkanlar Paşa esnafıyla kahvaltıda

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Mehmet Ali Paşa mahallesi esnafı ile kahvaltı yaptı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlenen programlar devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı programında esnafla bir araya geldi. Programa aynı zamanda İlçe SKM Başkanı Özcan Aygün, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

GAZZE VE BAŞBAKAN’IN MİTİNGİ

Kahvaltının ardından konuşma yapan AK Parti İzmit İlçe başkanı Ali Korkmaz, tüm esnafa katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Gazze’de yaşanan olaylara işaret etti. Öte yandan geçtiğimiz Pazar günü Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan dev mitinge, yağmura rağmen yoğun katılımın sağlanmasından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Korkmaz, “Bir kez daha İzmit olarak, Kocaeli olarak farkımızı gösterdik. Başbakanımız ilimizden çok memnun ayrıldı” dedi. Korkmaz, önümüzdeki hafta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini de hatırlattığı konuşmasında, “Başbakanımızı güçlü bir cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. O yağmurda mitingde sahip çıktığımız gibi sandıklarda da sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

‘İLHAM BAŞBAKAN’DAN’

Ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, hep birlikte ekip olarak şehrimizin daha da yaşanabilir bir yer olması için çaba sarf ettiklerini belirterek, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  ‘Biz ilhamımızı Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz’ diyen Başkan Doğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Erdoğan’ın seçilmesi ile daha da şevkle çalışacaklarını söyledi. Aynı zamanda muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na da gönderme yapan Doğan, “Bize bizi bilen, bizi anlayan bir cumhurbaşkanı lazım. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

‘DERDİMİZ MUTLU ETMEK’

Her geçen gün şehrİn daha güzel olması için çalıştıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “Derdimiz halkımızı mutlu etmek” dedi. Kentimizde her alanda insanlara mutlu, temiz bir hayat sunmayı dert edindiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Bizim güzel insanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bize verilen emaneti hiçbir zaman yere düşürmedik ve en güzel şekilde koruduk” dedi. Önümüzdeki hafta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Bu millet sandığa gidecek ve kendi evladını seçecek. Bütün sandıklarımıza sahip çıkacağız ve Kocaeli’nde oyumuzu yüzde 60’ın altına düşürmeyeceğiz” dedi. Kahvaltı programı sonrasında bölge esnafı ziyaret edildi.

05 Ağu 2014 - 14:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.