Kayıp kadın Gölcük’te aranacak

Kaybolan Alman Rita Dari Winkler'in emniyet ekipleri tarafından Gölcük Halıdere’de aranacak

Antalya'da kuaför dükkanı işleten 39 yaşında 2 Çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in İstanbul'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasında yeni bir gelişme yaşandı.Polis soruşturmasında Rita Darı Winkler'in 'öldürüldükten sonra gömülmüş olabileceği' düşünülerek Gölcük'te bir bağ evi bahçesi, mezarlık ve tadilat yapılan bir dükkanda arama yapılacağı öğrenildi.

OTELDEN AYRILIP SIR OLDU

Genç kadın Antalya'daki dükkanını sattıktan sonra geldiği İstanbul'da kaybolmuştu. Rita Darı Winkler'in İstanbul'da en son birlikte olduğu erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S., ise poliste ifade vermiş, genç kadının Çınarcık'tan ev almak istediğini, bu nedenle oraya gittiklerini daha sonra İstanbul'a döndüğünü söylemişti. A.K.S., ifadesinin ardından Almanya'ya gitmişti. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Rita Darı Winkler'in 10 Mart 2016 tarihinde İstanbul Pendik'te kaldığı otelden ayrıldığını tespit edildi. Genç kadından bugüne kadar bir iz bulunamaması öldürülme ihtimalini güçlendirdi.

POLİS CESEDİN GÖMÜLMÜŞ OLABİLECEĞİ 3 YER BELİRLEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Kayıplar Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada, kayıp kadının öldürüldükten sonra gömülmüş olabileceği 3 yer belirlendi.Gölcük, Halıcılar mevkiinde bulunan bir bağ evinin bahçesi, aynı bölgede bulunan A.K.S.'nin aile mezarlığı ile Gölcük merkezde bulunan bir dükkanda kazı çalışması yapılacağı belirtildi. A.K.S.'nin bir akrabasına ait olduğu belirlenen bu dükkanda bir süre önce büyük bir tadilat yapıldığı, cesedin bu tadilat sırasında gömülmüş olabileceği üzerinde duruluyor. Bağevinin bahçesinde A.K.S.'nin komşularına bir kurban kestiğini söyleyerek aldığı kazmalarla kalan sakatatları gömdüğü bir alan bulunduğu ancak bu alanın çok büyük olduğu tespit edildi. A.K.S.'nin aile mezarlığında ise aynı tarihlerde bir kazı yapılıp, mezarlığın üzerinin taşla çevrildiği de tespit edildi.

SAVCILIK İZİNİN ARDINDAN KAZI BAŞLAYACAK

Savcılıktan gerekli izinlerin alınmasının ardından Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayıplar Büro Amirliği ve Gölcük polisinin katılacağı kazı çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.

13 Nis 2016 - 14:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.