Birden gelen fırtına korkuttu

Geçtiğimiz gün kentimizde meydana gelen fırtına sebebiyle birçok evin çatısı uçtu, insanlar evlerinde mahsur kaldı

Geçtiğimiz gün kentimizde meydana gelen fırtına ve ardından başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Fırtına sebebiyle evlerinde mahsur kalan vatandaşlar korku dolu gözlerle yaşanan fırtınanın geçmesini bekledi. Öte yandan yürüyüş yolu üzerinde bulunan çok sayıda cafe ve restorant’ın brandaları şiddetli rüzgâr nedeniyle yerlere düştü. Fırtınanın yaşandığı sırada cafe ve restoranlarda kimsenin olmaması herhangi bir can kaybına mahal vermezken yürüyüş yolu üzerinde bulunan birçok ağacında fırtına nedeniyle yerlerinden söküldüğü görüldü.

08 May 2015 - 13:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.