TÜRK TRAKTÖR'ün yeni üssü Çayırova’da açıldı

Koç Holding ve CNH Industrial firmasının ortaklığında kurulan Türk Traktör İstanbul İş Makineleri Tesisi, Çayırova’da açıldı

Koç Holding ve CNH Industrial firmasının ortaklığında  Çayıova’da açılışı gerçekleştirilen Türk Traktör İstanbul İş Makineleri Tesisini’nin açılış törenine, CNH Industrial N.V. CEO’su ve Case ile New Holland İş Makineleri Marka Başkanı Richard Tobin, Koç Holding Savunma Sanayi Diğer Otomotiv Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen, Türk Traktör Genel Müdürü Marco Vottave, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler çok sayıda davetli katıldı.25 bin metrekare alana kurulan tesis bölgeye CASE marka iş makinelerinin ürün yelpazesinde bulunan tüm ürünlerin dağıtımını yaparken, Case ile New Holland markalı ürünlerin servis hizmetini de sunacak.

‘TÜRKİYE İŞ MAKİNELERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA 11.’Sİ’

Açılışta ilk olarak konuşma yapan ve sözlerine Ankara’da yaşanan patlamadan dolayı üzgün olduğunu belirten Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, “Türk Traktör olarak, yine sınıfının en iyisi hizmeti sunacağımız yeni bir tesisimizi daha açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye bugün iş makineleri sektöründe dünyada 11’inci Avrupa’da 4’ncü sırada. İş makinesi alanındaki yatırımlarımıza, Türkiye’de bu sektörün en önemli bölgesi olarak ifade edebileceğimiz bir lokasyonda açtığımız, bu tesisimizle devam ediyoruz. Hedefimiz çok net. Müşterilerimizin ekipmanlarının sahada her zaman tam kapasite çalıştığından emin olarak, yaptıkları yatırımın geri dönüşünü, en yüksek seviyeye ulaştırarak almalarını sağlamak. Bu önemli günde bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ YÜKSEK HİZMET STANDARDI”

Daha sonra söz alan Koç Holding Savunma Sanayi Diğer Otomotiv Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen, “Türkiye iş makineleri pazarı, dünyanın en önemli pazarlarından biri ve çok yüksek bir büyüme potansiyeline sahip. Koç Holding ve CNH Industrial olarak kendini ispat etmiş işbirliğimizle, 2013 yılında girdiğimiz bu yeni sektördeki performansımızı hızla artırıyoruz. Bu yeni tesis de, ekibimizin sürekli gelişiminin bir göstergesidir. 7 gün 24 saat hizmet özelliğimiz ile hedefimiz yüksek hizmet standardı vermek” şeklinde konuştu.

‘PİYASADA BİR NUMARA HALİNE GELECEĞİMİZDEN EMİNİZ’

Her yıl yarım milyon motor üreten bir şirket olduklarını söyleyen CNH Industrial CEO’su ve Case ile New Holland İş Makineleri Marka Başkanı Richard Tobin, “Piyasada bir numara haline geleceğimizden eminiz. İş makineleri pazarına Türk Traktör ve Koç Holding’in Türkiye’deki tecrübesiyle sunduğumuz CASE ve New Holland ürünlerinin kısa zamanda gördüğü ilgi, bizlere Türk inşaat sektörünün ihtiyaçlarının karşılandığını göstermektedir. ABD, Japonya ve İtalya’da üretilen yüksek teknolojiye sahip ürünlerimizi, burada da sunuyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

‘GEBZE İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM’

Açılışta söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, “Dünyaca ünlü markaların Gebze Bölgesine gelmesinden dolayı çok memnunuz. Bir dünya devinin ürünlerinin buradan İstanbul’a sergilenmesinin gurur verici. Koç Holding Türkiye’nin ekonomiye katkısı olan fabrikalarının üretim panellerinin sergilenmesi bizim için önemli bir yatırım. Gebze’ye yapılan her şeyin arkasındayız” dedi. Konuşmaların ardından Türk Traktör Genel Müdürü Marco Vottave ilk müşterileri olan Adaş Madencilik İnşaat ve Dışa Ticaret Şirketi Sahibi Hakan Doğan’a bir plaket ve temsili anahtar verdi. Anahtar tesliminin ardından Türk Traktör İstanbul İş Makineleri Tesisinin açılış kurdelesi kesildi.

15 Mar 2016 - 10:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.