Şilili ressam GSL’de büyüledi

Şilili ressam Manuel Gonzalez Barrera, konuk olduğu Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’nde performansıyla göz doldurdu

Geçtiğimiz gün Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’ne konuk olan Şilili ressam ve grafiker Manuel Gonzalez Barrera, KOSEV (Kocaeli Sanat Evi Derneği) ve Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile seramik workshop ve doğal ortamda ilkel pişirim tekniği ile performans gerçekleştirdi. Sanatçı Barrera’nın, heykel atölyesinde gerçekleştirdiği workshop uygulamasında öğrenciler, öğretmenler ve KOSEV üyeleri katıldı.

‘KATKISI BÜYÜK’

Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Cüneyt Altın, “Okulumuzda gerçekleşen bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sanat eğitiminde, görsel algılarının gelişmesinde çok önemli. Sayın Manuel Gonzalez Barrera ve KOSEV üyesi arkadaşlara bu etkinlik için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. KOSEV Yönetim Kurulu Üyesi Saynur Demiralay da KOSEV’in sanatsal etkinliklerinin yanı sıra geleceğin sanatçılarının eğitimine katkıda bulunmuş olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

01 Mar 2015 - 09:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.