Demir kapıya sıkıştı, feci şekilde can verdi

Başiskele Karadenizliler Mahallesi'nde bulunan ARK Pres Emniyet Kemerleri isimli iş yerinde Muradiye Aktaş isimli kadın çalışan kapanan kapıya sıkışarak feci şekilde can verdi

Başiskele’de genç bir kadın, çalıştığı fabrikanın kapalı demir kapısından geçmeye çalıştığı anda kapının hareket etmesi sonucu kapı ile duvar arasına sıkışarak hayatını kaybetti.  Olay sabah saat 09.00 sıralarında Başiskele Kullar mevkii Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi üzerinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Muradiye Aktaş isimli genç kadın, sabah mesaisi için geldiği fabrika önündeki demir kapının kapalı olması nedeniyle fabrikaya giremedi. Otomatik kapının arka kısmındaki açma butonuna ulaşmak isteyen genç kadın, demir kapının parmaklıkları arasına girerek butona uzanmaya çalıştı. Aktaş’ın butona bastığı anda demir kapının hareket etmesi sonrasında genç kadın kendini bulunduğu yerden çıkaramayınca demir parmaklıklar ile kapı duvarı arasına sıkışarak feci şekilde can verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Daha sonra cadde üzerinden geçen bir vatandaş, kapıda sıkışan kadını görmesiyle durumu itfaiye, 112 ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, genç kadını bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekipleri teslime etti. Sağlık ekipleri ise yaptıkları ilk müdahalede genç kadının hayatını kaybettiğini belirlediler. Daha sonra fabrika önüne gelen Polis Olay Yeri İnceleme ekiplerince çevrede araştırma çalışması yapılmasının ardından genç kadının cesedi asri mezarlık morguna kaldırıldı.

02 Oca 2016 - 17:13 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.