Mefruşat ve giyim hocalarına son teknolojide eğitim

KO-MEK, mefruşat ve giyim kursları için usta öğreticilerin yeni dönem hazırlıklarını son teknoloji makinelerle yapıyor

Büyükşehir Belediyesi Meslek Ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) yeni dönem için her alanda hazırlıklarını sürdürüyor. Mefruşat ve giyim usta öğreticilerine yeni sezon öncesinde son teknoloji dikiş makinaları üzerinde eğitim veren KO-MEK, usta öğreticilerini yeni sezon öncesinde bilinçlendiriyor. Yaklaşık bir hafta boyunca devam edecek eğitimler sonrasında usta öğreticiler özellikle ev hanımları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan mefruşat ve giyim kursiyerlerine daha iyi eğitim verebilecek

AMAÇ SON TEKNOLOJİDE DAHA İYİ EĞİTİM

Mehmet Ali Paşa kurs merkezinde usta öğreticileri bilgilendiren özel firma yetkilisi Deniz Üstün Türk, amaçlarının yeni teknoloji makinalar hakkında usta öğreticileri bilinçlendirip, daha iyi eğitim ortaya koymak olduğunu belirtti. KO-MEK usta öğreticilerden Ceyda Araz, Yıldız Çetin ve Naciye Taşdemir konuşmalarında verilen eğitimlerle yeni döneme hazırlandıklarını belirtirken, her şeyin kursiyerlere güncel ve daha kaliteli bilgiler vermek için olduğunu ifade etti. Yeni dönemde farklı bir şeyler yapmak için tüm çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden usta öğreticiler, yeni dönem için tüm bayanları KO-MEK kurslarına davet etti.

YENİ DÖNEM İÇİN ÖN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz dönem Kocaeli genelinde 37 kurs merkezinde mefruşat ve giyim kurslarına 7.853 kişi katılarak mezun oldu. Bu dönem kursiyer sayısını daha da artırmak isteyen KO-MEK, yenilikleri de bünyesine katarak yeni sezona iddialı başlıyor. Kursiyer ön kayıtlarının başladığı KO-MEK kurs merkezlerinde eğitimler de başlamak üzere

.

15 Eyl 2015 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.