Engellilerin sorunları konuşuldu

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile engelli dernekleri ve rehabilitasyon merkezlerinin temsilcileriyle bir toplantı y...

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi işbirliği ile engelli dernekleri ve rehabilitasyon merkezlerinin temsilcileriyle bir toplantı yapıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda engelli sorunlarının görüşüldüğü öğrenildi. İzmit Öğretmenevindeki yemekli olarak gerçekleştirilen toplantıda engelli dernek yöneticileri ve engelli rehabilitasyon merkezi temsilcileri sorunlarını dile getirip karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

  

Toplantıda 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda farkındalık oluşturmak için  yapılacak etkinlikler de masaya yatırıldı.

10 Mar 2016 - 17:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.