Yukarı Değirmendere’de sona doğru

Gölcük Belediyesi tarafından Kent Meydanları Projesi kapsamında Yukarı Değirmendere’de başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu anlamda İstinat duvarı ve bazı yerlerin beton atma işlemleri bitirilmiş durumda olup, Kent Meyda’nı yollarına ve kaldırımlara parke döşenmesi işlemi, ada geçiş noktası çalışmaları bitirilmiş durumda.

Gölcük Belediyesi tarafından Yukarı Değirmendere’ye  estetik bir görünüm kavuşturulması amacıyla elektrik, telefon ve mobese hatlarının yer altına alınması işlemlerinde son hızıyla devam ediyor. Ayrıca Mahalle Muhtarının ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yeniden inşa edilmesi istenilen mevcut muhtarlık binasının yapımı ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde nihayete kavuşmakla birlikte, Yukarı Değirmendere’nin sembollerinden biri haline geleceği kaçınılmaz bir gerçek.

Yukarı Değirmendere’de bitirilen ve devam eden çalışmalarla birlikte Kent Meydanı arzu edilen görüntüsüne kavuşmakla birlikte, eşsiz bir dinlenme yeri olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak.

15 Eyl 2015 - 10:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.