Günlemez artık Medical Park’ta!

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığının yanı sıra aynı zamanda Yenidoğan uzmanı olan Doç. Dr. Ayla Günlemez de VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin hekim kadrosuna katıldı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Yenidoğan Bilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayla Günlemez, Ağustos ayında hasta kabulüne başlayan VM Medical Park'ın hekim kadrosuna kısmi zamanlı olarak katıldı. Özellikle yenidoğan konusunda yaptığı çalışmalarla bilinen Doç. Dr. Günlemez, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesi'nin danışmanlığını da üstlendi.  Bundan böyle VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Berat Yücel ile Yenidoğan (Neonatoloji) Uzmanı olan Doç. Dr. Ayla Günlemez tarafından birlikte yürütülecek.

‘YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM'IN ÖNEMİ…’

"Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin bu konuda uzmanlaşmış yenidoğan hekimlerinin gözetiminde olması, bebeklerin yaşam kalitesi açısından son derece önemlidir" diyen Doç. Dr. Ayla Günlemez yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin önemine dikkat çekerek, "Bebek sahibi olacak ailelerin doğum yaptıkları hastaneyi seçerken olası sağlık problemleri nedeniyle yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri tercih etmelerini öneririm. Çünkü yenidoğanlarla ilgili acil sorunların dakikalar ve saatler içinde çözülmesi, bebeğin hayatı ve hayat kalitesi açısından önemlidir. Özellikle prematüre doğan bebeklerin sadece hastaneye yatışları değil taburculuk sonrası da bu konuda uzmanlaşmış yenidoğan uzmanlarınca takibi yapılmalıdır" dedi.

17 Ara 2015 - 10:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.