Sedaş’ın sıkıntısız seçimi

Sedaş da, 1 Kasım seçim gününü sıkıntısız, sorunsuz atlatmayı başardı

Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu illerde Sedaş, toplam 503 saha çalışanıyla tam gün görev yaptı, elektrik arızası konusunda bir sıkıntının yaşanmaması için çaba gösterdi. 1 Kasım seçimleri için vardiyalı çalışan personel ekip sayısını, hizmete alınan araç sayısını da arttıran ve nöbetçi ekiplerin malzeme depolarını da 24 saat hizmete açık tutan Sedaş, üst düzey yöneticileriyle, tam gün SCADA Merkezinde elektrik şebekesini takip etti.  Sedaş Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Şebeke Yönetim Grup Müdürlüğü ve İşletme Bakım Grup Müdürlüğü yetkilileri Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu illerinde ve ilçelerinde elektrik şebekesini takip ederken, şebeke operasyon sorumluları ile sürekli iletişim içinde oldular.

SCADA KUMANDA SİSTEMİ

 28 Ekim’den sonra planlı ve programlı bakımlar iptal edildi. Ayrıca bakım onarım ekiplerinin seçim günü sürekli çalışması sağlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun da Ankara’da TEİAŞ Milli Yük Tevzi Merkezi'nden, 21 Elektrik Dağıtım şirketi ile ayrı ayrı iletişim kurdu, SEDAŞ SCADA kumanda merkezindeki yetkilileriyle canlı bağlantıda bilgi aldı. Sedaş SCADA merkezinde görev yapan ekip, Ankara’dan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile iletişim kurdu, çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.

02 Kas 2015 - 15:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.