Karaosmanoğlu, deniz sezonunu açtı

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, deniz sezonunu vatandaşlarla birlikte Darıca Bayramoğlu sahilinde açtı.

Yaz ayının gelmesi ve deniz sezonun başlamasıyla birlikte vatandaşların kendi şehrinde tatil keyfini çıkarabilecekleri mekânları oluşturmada büyük çaba gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendi deniz sezonunu Darıca Bayramoğlu sahilinden gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bayramoğlu sahilinde Başkan Karaosmanoğlu, halkla beraber denize girdi. Son yıllarda kent genelinde ki çevre yatırımları olmak üzere, İzmit Körfezinin sahillerine yapılan ciddi yatırımlarla, halk deniziyle bir kez daha buluştu.

"SGK'DAN ALINAN TESİSİ İNCELEDİ"

Sosyal Güvenlik Kurumundan devir alınarak, halkın hizmetine açılan sosyal tesisleri ve kadınlara ait havuzu da inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ANTİKKAPI Genel Müdürü Yasin Özlü, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan'ın yanı sıra diğer teknik personeller de eşlik etti. Bayramoğlu sahilinde oluşturulan Kadınlar plajının yanı sıra bu sezon faaliyete geçen yüzme havuzu, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Karaosmanoğlu, "Misafirimiz olan ve burada dinlenerek zaman geçiren vatandaşlarımızın huzur içerisinde buradan ayrılmalarını arzu ediyorum" dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Bayramoğlu sahilinde vatandaşlarla birlikte denize girerek, her zaman ki gibi halkla beraber oldu. Sahilde ki görevli personelle de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, tüm ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

26 Tem 2015 - 11:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.