Boşanmak istemeyince intihara kalkıştı

İzmit Merkez Bankası karşısında bulunan Kervansaray İşhanının 7. katına çıkan şahıs intihar edeceğini söyleyerek bağırmaya başladı

Çevredekilerin ihbarı sonucu olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Şahsın gazetecilerle görüşmek istediği ve sorunlarını aktarmak istediği kaydedildi. Polis intihar için çatıya çıkan şahsı ikna çabaları sonucunda indirirken şahsın isminin İsmail K. (32) olduğu öğrenildi. İsmail K. iddialara göre eşiyle boşanmak istedi ve kendisiyle konuşup anlaştı. Ancak bir hafta sonra eşi hamile olduğunu öne sürerek boşanmaktan vazgeçti. Bunun üzerine İsmail K. da intihar etmeyi seçti. İkna edilen  şahıs sağlık kontrolünden sonra karakola götürüldü.

01 Nis 2015 - 09:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.