Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek için Türkiye turuna çıktı

İlimizde yaşayan Erol Özavcı isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek için aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve...

İlimizde yaşayan Erol Özavcı isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek için aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleriyle kaplatarak Türkiye turuna çıktı.

Dilovası’nda yaşayan Erol Özavcı isimli vatandaş, aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleriyle kaplatarak Türkiye turuna çıktı. Amacının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek olduğunu söyleyen Özavcı, yola çıkmadan önce basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarına yolculuğu hakkında açıklamada bulunan ve aynı zamanda Eski DSP Genel Başkan Adayı olduğunu söyleyen Erol Özavcı, “Ben bu milletin evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına ona destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek ve misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak için bu faaliyeti başlattım ve yollardayım” dedi.

‘ŞER ODAKLARINA İNAT YOLLARDAYIM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her koşulda desteğinin tam oluğunu belirten Özavcı, “Cumhurbaşkanımızı durdurmak, yani Türkiye’yi durdurmak isteyen bütün şer odaklarına inat yollardayım. Çünkü onun yürümesi, bu necip milletin ve bayrağının tüm değerlerinin ve değerinin yükselmesi, yücelmesi demektir. Geleceğe dair bu milletin yeni destanları yazması demektir. Onun yürüyüşü, dik duruşu, bu milletin hepimizin kurtuluşu, özgürlüğü, bağımsızlığı ve gelecek garantisi demektir. Onun yürüyüşü küresel ihanet odaklarının bölgesel ülkesel vatan, millet, bayrak, kardeşlik, birlik, beraberlik, barış, huzur gibi olmazsa olmazlarımızın düşmanı çevrelerin, zalimlerin, tüm kötülerin def edilmesi demektir. Onun yürüyüşü insanlığın yaşam enerjisi olan özgürlük ve güvenlik demektir” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE TURUNA BAŞLADI

Aracının her tarafını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları ile kaplayan Erol Özavcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından aracı ile Türkiye turuna başladı. n Diren ÇELİK

11 Nis 2016 - 11:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.