Baran çalışıyor, Körfez kazanıyor

Körfez’deki birçok projede vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını ön planda tutan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye çalışmalarından kalan zamanların esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile geçiriyor.

Başkan Baran, Projeler Hakkında Halkın Fikirlerini Aldı

İlçenin dört bir yanında devam eden çalışmaları Körfez halkıyla birlikte inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in yeni mahallelerinden biri olan Sevindikli Köyünü ziyaret etti. Sevindikli köyünde halka kucaklaşan Başkan Baran’ı vatandaşlar büyük bir coşku ile karşıladı. Vatandaşlarla birlikte köy kahvesine geçen Başkan Baran, çay içip vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Bölgeye yapılan ve yapılacak olan yatırımları Sevindikli halkıyla paylaşan Başkan Baran, projeler hakkında bölge halkının fikirlerini aldı.

Kültür Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Sevindikli Köyüne yapılan kültür merkezinin bölgeye hareket getireceğini söyleyen Başkan Baran, “36 mahallemizde ekiplerimiz hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Yapılan kültür merkezimiz iş istihdamı artırarak bölgeye canlılık getirecek. Bugüne kadar her zaman halkımızın içinde olduk. Hiçbir zaman halkımızla aramızda kapılar, duvarlar olmadı. Projelerimizde de 'ben yaptım oldu' demedik, vatandaşlarımızın da fikrini alarak, her zaman şeffaf yerel yönetim anlayışıyla hareket ettik” ifadelerini kullandı.

Parkı Ziyaret Etti

Sevindikli köyüne yapılan çocuk parkını ziyaret eden Başkan Baran, çocuklarla eğlenceli anlar yaşadı. Mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Baran, vatandaşların parkla ilgili düşüncelerini öğrendi. Oyun oynamak için parka gelen çocuklarla da sohbet ederek, oyunlar oynadı. Parka daha birçok aletin konulacağının müjdesini veren Başkan Baran, yeşillendirme çalışmalarının da devam edeceğini söyledi. Başkan Baran, “Yeşil alanlar, parklar geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çok önemli. Bunun için Körfez’de daha çok yeşil alan, daha çok çocuk parkı yapacağız. Bugün de Sevindikli Köyümüzde park alanımızı görmeye geldik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

15 Eyl 2015 - 09:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.