Kavas: Ermeni soykırımı uluslararası kumpastır

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas şube binasında yapılan basın açıklamasında Ermeni Soykırımının uluslararası bir kumpas olduğunu söyledi

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas bugün basın mensupları ile bir araya gelerek son günlerde oldukça fazla tartışılan Ermeni Soykırımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ortaya atılan Ermeni Soykırımı iddialarının uluslararası bir kumpas olduğunun altını çize Kavas, “İçerdeki hainleri kadar, dışarıdaki düşmanları da bol olan Ulusumuzun, ateş çemberi bir coğrafyada bulunuyor olması asla unutulmamalıdır” dedi

PAPANIN AÇIKLAMASINA DEĞİNDİ

Konuşmasının devamında Ermenistan’daki Taşnak Partisi Lideri Ovanes Kaçaznuni’nin soykırım ile ilgili açıklamalarına yer veren Kavas, Papa tarafından yapılan açıklamayı dikkat çekici bulduğunu belirterek, “Papa’nın bu açıklamasından 5 gün sonra ise Avrupa Parlamentosu Genel Kurulunda “1915—1917 yıllarında Osmanlı imparatorluğu topraklarında gerçekleşen trajik olayların “SOYKIRIM” olduğu yönündeki kararı, nasıl bir kumpasın içerisinde olduğumuzun açık bir kanıtıdır” diye konuştu.

24 Nis 2015 - 17:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.