'Halkımız o günleri hiç unutmadı'

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na “ESKİ TÜRKİYE” isimli çıkardıkları gazeteyi takdim etti.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Gebze İlçe Gençlik Kolları temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na “ESKİ TÜRKİYE” adlı gazeteyi takdim ettiler. Toplam 32 sayfadan oluşan ve tarihin karanlık yüzünü Eski Türkiye’yi anlatan gazete, 90’lı yıllarda neler yaşandığını gözler önüne seriyor. Koalisyon dönemlerini, askerin vesayetçi yaklaşımını ve yaşanan ekonomik istikrarsızlıkların yanı sıra ülkemizde ki olumsuz yüzlerce konu gazete içerisinde yer alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “O yıllar hafızamızdan hiçbir zaman silinmeden taze duruyor. “ESKİ TÜRKİYE” gazetesi ibretlik ve acizlik yaşadığımız konuları içerisinde barındırıyor. Halkımız o günleri hiç ama hiç unutmadı. Allah o günleri bir daha bu güzel Türkiye’mize yaşatmasın” dedi.

“ÜLKEMİZİN ONURLU VATANDAŞIYIZ”

 

Eski Türkiye’nin siyasi istikrarsızlıklarla, iflas eden sosyal devletle, tırmanan terör ve kaosla, tam gaz süren vesayetle, faili meçhullerle ve 10 yılda 3 büyük ekonomik krizle anlatıldığı “ESKİ TÜRKİYE” gazetesini çok başarılı bulduğunu ve gençlik kollarının bu dikkat çeken çalışması nedeniyle tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Türkiye’de ve AK Parti iktidarında 90’lı yıllarda yaşanan o güzel ülkemize yakışmayan bütün olumsuzlukları çok şükür geride bıraktık. Ülkemizin daha güzel yarınlara doğru hızlı adımlarla yürüyor. Büyük Devlet olma idealimiz her geçen gerçekleşirken, işte bu noktada 7 Haziran seçimleri çok önemli bir yer tutuyor. Halkımız bu seçimde de geçmişin o karanlık döneminin sorumlularında bir kez daha net bir cevap verecektir. Artık her vatandaşımızın Türkiye’nin onurlu bir vatandaşı olmuştur. İnanıyorum ki 2023’lü, 2053 ve 2071’li yıllarda halkımız dünyaya bir kez daha adalet sağlayacak net bir güce kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

29 May 2015 - 10:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.