Katak: Ortak kaygımız vatan

ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, Yesevi Ocakları yeni başkanı Şener Keser’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak “Düşüncelerimiz her ne kadar farklı olsa da ortak kaygımız vatan” dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak önceki gün Kocaeli Yesevi Ocakları Kültür ve Sanat Derneği yeni başkanı Şener Keser’i ziyaret etti. Keser’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Katak çiçeği burnunda başkana çiçek hediye ettikten sonra görevlerinde başarılar diledi.

‘OMUZ OMUZA OLMALIYIZ’

Gerçekleşen ziyarette çeşitli değerlendirmelerde bulunan ADD Başkanı Katak, “İdeolojik olarak farklı görüşlerde olabiliriz, ideolojiler uyuşmayabilir ama ülkemizin bu durumunda ortak noktaları ortaya çıkarmamız gerekir. Bu noktalarda vatan, millet ve bayrak sevgimiz. Kuvayi Milliye ruhuyla sizler gibi, bizler gibi, Müdafaa-i Hukuk Cemiyetleri gibi kuruluşların omuz omuza olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

‘YANYANA OLMAMIZ LAZIM’

Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Engin Sönmez ise konuşmasında,“Gençler muhakkak sivil toplum kuruluşlarında olsun, parti üstü kuruluşlarda olsun yer alması lazım. Çünkü gençlerimiz Türkiye’mizin yarınıdır. Her ne kadar farklı kuruluşlarda olursak olalım temelimiz insan olduğu için iyi insan, iyi Türkiye, geleceği aydınlık Türkiye olduğu için kapılarımız bir yerde örtüşüyor. Ne kadar zıt gözüksek de zıt değiliz. Ortak noktalarımızın üzerinde durmamız, yan yana olmamız lazım. Allah bize yeni bir devlet kurdurtmasın” sözlerini kullandı. nBilal ÇIĞRIM

12 Eyl 2015 - 11:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.