Erzurumluları buluşturan açılış

Gebze ve Darıca’nın tanınmış esnaflarından Yusuf Güven'in Pendik'te açtığı Cağ Kebap salonunun açılışına Erzurumluların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı

Sahipliğini Yusuf Güven'in yaptığı Erzurum Cağ Kebap Salonu, Batı Mah. Güldeste Cad. No: 106/A ( Sahil polis karakolu yanı) Pendik adresinde müşterilerinin hizmetine girdi. Açılışa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, eski Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Erzurumlular Fedarasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz Gebze belediyesi eski Başkanlarından M. Emin Akın, Darıca Belediyesi eski Başkan yardımcılarından Seyfettin Ağdaş, Darıca Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya, Gebze Erzurumlular eski dernek Başkanı İsrafil Kamacı ve çok sayıda tanınmış isim katıldı.

GÜVEN’DEN TEŞEKKÜR

Açılışta konuşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ''Darıca'da ve Gebze'de gıda sektöründe önemli işler yapan Yusuf Kardeşimizin yeni yeri hayırlı uğurlu olsun. Mekan harika olmuş, Allah hayırlı kazançlar sağlasın'' dedi. Ardından söz alan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman “Darıcalı bir işadamının İstanbul'da bir işletme açması kendisini ı bizleri de mutlu etti. Bir Darıcalının, İstanbul'da olması güzel bir şey'' dedi. Son olarak konuşan İşletme sahibi Yusuf Güven ise ''Açılışımıza gelerek bizleri gururlandıran tüm misafirlerimize teşekküre diyorum. Bölgedeki vatandaşlarımızı da Pendik'e gelerek cağ dönerimizden tatmalarını bekliyoruz. Kapımız herkese açık. Herkesten Allah razı olsun'' diye konuştu. n Ayşe AYDIN

16 Kas 2015 - 09:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.