Duyar’dan Türk Ocaklarına ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Serhat Duyar, Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir ve derneğin yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Serhat Duyar, Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay Demir’i ve yönetimini ziyaret ederek Türk Ocağı mensuplarına 21 Mart’ta karşıladığımız bahar bayramını hem örf ve adetlerimize yakışır şekilde hem de birlik ve beraberlik içerisinde kutladıkları için teşekkür etti.

‘MİLLİ ŞUURU YÜKSEK KİŞİLER MECLİSTE OLSUN’

Kuvayi Milliye ruhunu taşıyan tüm siyasi partilere eşit mesafede durduklarını belirten başkan Demir, “Bizler ülkemizi refah seviyelere çıkaracak vatanını seven genç bireylerin yetişmesine öncülük eden bir derneğiz. Milli şuurda gençlerin yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun milli şuuru yüksek siz gibi siyasilerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olması da bizi sevindirir” şeklinde konuştu.

‘İKİ PARTİ CAMBAZLIĞA SOYUNMUŞ’

Siyasi konjonktüre bakıldığında Türk Milliyetçiliğini idrak edememiş iki partinin cambaz dövüştürmekte olduğunu iddia eden Demir, “Adalet ve Kalkınma Partisi ve HDP cambazlığa soyunmuştur. Daha öncede ifade ettiğim gibi bizleri milli şuurla donanmış gençleri mecliste görmek mutlu edecektir” diyerek sözü konuğu Serhat Duyar’a bıraktı.

‘BAYRAM BAYRAM GİBİ NASIL KUTLANIR GÖSTERDİNİZ’

Duyar’da ev sahipliklerine teşekkür ederek, “21 Mart’ta baharı bayram tadında karşıladığınız için, bahar bayramını hem örf ve adetlerimize yakışır şekilde hem de birlik ve beraberlik içerisinde kutladığınız için bizzat teşekkür ederim. Çünkü ne yazık ki bizler, Perşembe Pazarı’ndaki bayram kutlamalarında adeta bebek katili APO için hazırlanmış bir şölen olarak tasarlandığını üzülerek gördük. En vahimi de bu tablo karşısında devletin gerekli mercilerinin hiçbir şey yapmıyor olmasıydı” diyerek sözlerini sitemli bir şekilde tamamladı.

27 Mar 2015 - 11:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.