Yılbaşı hırsızı yakalandı

Yılbaşı gecesi İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Can Büfe’yi kilitleri kırarak soyan yılbaşı soyguncusu Erdem Okuyan dün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Alınan bilgi ve iddialara göre; 2016 yılının ilk soygununu gerçekleştiren ve daha önce hırsızlık suçundan sabıkası oluğu bilinen 30 yaşındaki Erdem Okuyan isimli şahıs yılbaşı gecesi gece saat 03.00 sıralarında Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No:42/A adresinde bulunan Can Büfe’ye kapı kilidini kırarak girdi. İçeride bulunan viski şişelerini ve 3 raf dolusu sigarayı elinde bulunan valize koyarak kayıplara karışmıştı. Kocaeli Emniyeti’nin araştırması sonucu kimliği tespit edilen Erdem Okuyan ifade için savcılığa sevk edildi. Nöbetçi cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği Erdem Okuyan çıkarıldığı mahkeme sonucu tutuklanarak Kandıra T tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

PARAYA ÇEVİRECEKTİM

Daha önce hırsızlık suçundan Düzce T tipi cezaevinde yattığı bilinen Erdem Okuyan savcılıkta verdiği ifadede, “Paraya ihtiyacım vardı. Bof lakaplı Murat İ. İsimli arkadaşımı aradım ve bunu söyledim. O da sigara ve içki getirirsem paraya çevireceğini söyledi. Yılbaşı gecesi gittim ve soygun yaptım. Daha sonra ona verdim ve polisler gelip beni evden aldı. Üzerime atılı suçlamaları kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

06 Oca 2016 - 18:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.