13 yaşındaki çocuk boğuldu

Gebze Beylikdağı Hürriyet Mahallesi’nde, sulama göletine giren 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Alınan bilgiye ve iddialara göre olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında Beylikdağı Hürriyet Mahallesi 2061 sokak üzerinde meydana geldi. 13 yaşındaki Aşkın Can Aydın, arkadaşıyla sulama göletinin bulunduğu bölgeye geldi. Engelleri aşan iki çocuk göletin yanına kadar ulaştı. İddiaya göre, Aşkın Can Aydın, gölete girmek için üzerini çıkardığı sırada ayağı kayarak suyun içine düştü. Çırpınan çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşı ise hemen mahalleye geri dönerek durumu ailesine anlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görev yapan dalgıçlar, yaklaşık yarım saat süren aramanın ardından çocuğun cansız bedenine ulaştı. 13 yaşındaki Aşkın'ın cesedi su içinden çıkartılırken yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

06 Mar 2017 - 13:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.