23 bin 976 öğretmen eğitimde

İlimizde görev yapan 23 Bin 976 öğretmen, okulların kapanmasıyla eğitime girdi

23 bin 976 öğretmen eğitimde
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe AYDIN - 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesiyle 23 bin 976 öğretmen için eğitim başladı. Yaklaşık 2 hafta sürecek olan eğitimlerde bir yılın değerlendirmesinin yanı sıra çeşitli konularda eğitimler de verilecek. 9 Haziran’da başlayan eğitimler, 22 Haziran’da sona erecek. Eğitimlerin bitmesiyle öğretmenlerin tatili de başlamış olacak.

2 HAFTA SÜRECEK

Toplam 10 gün verilecek eğitim programı kapsamında mesleki çalışma programı hakkında bilgilendirme, branş derslerinde zümre toplantılarının yapılması, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısının yapılması, yıl sonu değerlendirmesinin EBA üzerinden canlı olarak yayınlanması, özel eğitim kurumlarında çalışmalar, özel eğitim gereksinimi olan bireyler, afette farkındalık eğitimi, çevre ve doğa eğitimi, çocuğa yönelik ihmal ve istismarın önlenmesi, kapsayıcı eğitim, edebiyat, sanat, eğitim ve öğretmenlik, okul içinde kaynaştırma eğitim politikalarının gözden geçirilmesi, kaynaştırma eğitimi yapılan öğrencilerle ilgili değerlendirme yapılması, eğitim yılı süresince çocuklara yönelik rehberli çalışmalarının değerlendirilmesi, okul öncesi eğitim programı, örnek atölye çalışmalarının değerlendirilmesi, okul öncesi sosyal beceri destek eğitimi uygulamaları, erken çocukluk döneminde özel eğitim programları eğitimi, 3-4-5 yaş zümre toplantıları konularında eğitim verilecek. 

11 Haz 2018 - 17:00 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.