29 yıllık başarısını öğrencilerle paylaştı

METEM kariyer günlerinin ilk konuğu olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, 29 yıllık başarılı kariyerini öğrencilerle paylaştı

Kandıra Anadolu Teknik Lisesi Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM)’de öğrencilerin meslek lisesi mezunu ve kariyer sahibi olan kişileri rol model alarak üniversite sınavlarında başarısını arttırmak amacıyla kariyer günleri düzenlenmeye başlandı.METEM kariyer günlerinin ilk konuğu, meslek lisesi mezunu olan, meslek liselerinde öğretmenlik, yöneticilik görevinde bulunan ve uzun yıllar çeşitli illerde Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan, adı hep başarılarla anılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan oldu.

OTOMATİK KUMANDA PANOSUNU AÇTI

Programdan önce, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Öğretmenlerinin özverili çalışmaları, alanın kendi imkanlarıyla imal edilen ve bir eşi olmayan, teknolojik, ekonomik ve son derece güvenli otomatik kumanda panosu atölyesinin açılışı İhsan Özkan tarafından yapıldı. Ardından Alan Şefi Murat Baykal, Atölye Şefi Burhan Aksoy ve Elektrik Öğretmeni Batu Belhan otomatik kumanda panosunun eğitime kattığı yenilikleri anlattı.

29 YILLIK BAŞARILI KARİYERİNİ ANLATTI

Açılış töreninin ardından yapılan kariyer günleri programına ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Akın, METEM Müdürü Kemal Atış, Ahmatlı Camii İmamı Metin Ünal, METEM yönetici ve öğretmenleri katıldı. Öğrencilerle buluşan Özkan, meslek lisesi öğrenciliğinden başlayarak 29 yıllık başarılı kariyeri nasıl elde ettiğini öğrencilere aktardı. Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşma sonunda, Özkan’a öğrenciler çiçek ve kendilerinin imal ettikleri kolonya takdim etti. Ünal CANKURT

27 Şub 2017 - 13:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.