5 kişi yakalandı, 102 kişi ceza yedi!

Kocaeli’de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde toplam 102 kişiye idari para cezası uygulanırken çeşitli suçlardan aranan 5 kişi de yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüsle mücadele kapsamında, alınan tedbirlere uyulması için kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların sağlığı için sürekli olarak gerçekleştirilen denetimlerde 918 iş yeri kişi kontrol edilirken, 3 bin 529 kişiye de kimlik kontrolü yapıldı. Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, karantina kurallarını ihlal ettiği belirlenen 40 kişiye, sokağa çıkma yasağına uymayan 33 kişiye, sosyal mesafe kuralına uymayan 15 kişi ile seyahat izin belgesi bulundurmayan 14 kişi olmak üzere toplam 102 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalandı.

05 May 2020 - 09:25 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.