50. Yıl Ortaokulu,yeni yerine taşındı

44 yıl boyunca Akçakoca Mahallesi İnönü Caddesi’nde eğitim öğretim hizmeti veren 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, yeni yerine taşındı

Akçakoca Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, yeni okul binasına taşındı. Kozluk Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Yeni Mahalledeki Nuh Çimento Eğitim Vakfı tarafından yaptırılan eğitim kampüsüne taşınmasıyla boşalan okul binasına 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu taşındı. Okulun eşyalarını, Okul Müdürü Gökhan Dumrul bizzat taşıdı.

ESKİ BİNA NE OLACAK?

Uzun yıllardır geniş bir bahçesi olmamasından dolayı büyük sıkıntı çeken 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, artık daha büyük ve daha geniş bir okul binasına ve bahçesine kavuştu. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılını yeni okul binasında karşılayacak olan 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, 48 saat içinde taşınma işlemini gerçekleştirdi. Eski Kız Meslek Lisesi olarak hizmet veren okul binasının boyası ve badanası da yapıldı. 1975 yıllından bugüne kadar Akçakoca Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki okulun bundan sonra süreçte hangi hizmet için kullanılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

MÜDÜR TEŞEKKÜR ETTİ

Hafta sonu taşınma işlemi gerçekleştirilen 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Gökhan Dumrul, taşınma sırasında yanlarında olanlara teşekkür ederek “1973-74 yılında eğitim-öğretime başlayan İzmit'in markası olmuş okulumuzu yeni binasına taşımak bizlere nasip oldu. Vatanımızın bizlere emanetlerine, umudumuz olan çocuklarımıza en iyi hizmeti verebilmek için son 48 saattir nerdeyse uyumayan, okulda gece nöbet tutan arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. İyiki varsınız” diye konuştu. Ayşe AYDIN

25 Ağu 2019 - 11:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.