Adnan Turan baba ocağında

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, bu kez baba ocağı olan Gölköy’ü (Kumarlar) ziyaret ederek, hemşehrileriyle hasret giderdi

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, köy ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Başkan Adayı Turan, bu kez baba ocağı olan Gölköy’ü (Kumarlar Köyü) ziyaret etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti ve MHP teşkilatlarının da yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Başkan Adayı Turan, hemşehrileri ile bol bol sohbet ederek, hasret giderdi. Turan, ayrıca Gölköy’deki temasları sırasında rahatsızlığı nedeniyle evde tedavi gören Latife Üzmez’i ziyaret etti

‘KANDIRA’NIN ÇOCUĞUYUM’

Gölköy ziyareti esnasında köy evinde düzenlenen toplantıda kadınlarla, bir araya gelen Turan, “Vakti olan hanım kardeşlerimiz bizimle sahada çalışıyor, vakti olmayanlar da komşularıyla, misafirleriyle konuşarak davamıza destek oluyor. Allah hepsinden razı olsun” dedi. Ziyaretinde muhtar İbrahim Akçer ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Adnan Turan, yaptığı konuşmada “İçinizden biri, Kandıra’nın çocuğu olarak bugün yine sizlerin yanındayım. Memleketimize hizmet etmek için bismillah dedik ve yola koyulduk” dedi.

21 Şub 2019 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.