Afganistanlı ailenin yaşadığı ev yandı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2 katlı binada Afganistan uyruklu ailenin yaşadığı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, içeride bulunan 4 çocuk vatandaşlar tarafından kurtarıldı

Afganistanlı ailenin yaşadığı ev yandı!
Afganistanlı ailenin yaşadığı ev yandı!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan 2 katlı binanın üst katında, Afganistan uyruklu bir ailenin yaşadığı evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar içeriden gelen sesleri duyarak hemen eve girdi. İçeri giren vatandaşlar tarafından Afganistan uyruklu 4 çocuk, dışarı çıkartıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın çatı kısmını saran alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler merdiven yardımı ile evin çatısına ulaşarak müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerince yapılan yaklaşık yarım saatlik müdahale ile alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken, evde büyük ölçüde maddi hasar oluştu. İtfaiye ve polis ekipleri, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı.

17 Oca 2020 - 13:02 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.