Ağaç- İş’ten Yıldız Sunta’nın teklifine ret

Köseköy’de 21 yıldır faaliyet gösteren Yıldız Sunta fabrikasında çalışan işçiler geçtiğimiz günlerde greve çıkmıştı

Köseköy’de 21 yıldır faaliyet gösteren Yıldız Sunta fabrikasında çalışan işçiler geçtiğimiz günlerde greve çıkmıştı. Dün akşam flaş bir gelişme yaşandı ve Yıldız Sunta yetkilileri Ağaç İş Sendikası'na bir teklif götürdü. Teklife göre ilk yıl için yüzde 13 zam önerildi. İkinci yıl için ise bir teklif yapılmadı. İşçileri 4 grupta sınıflandıran fabrika yönetimi 1. gruba yüzde 3, 2. gruba yüzde 2,5, 3. ve 4. gruba ise yüzde 2 oranında zam önerdi. Yıldız Sunta tarafından yapılan teklif Ağaç İş tarafından kabul edilmedi. Direniş devam ediyor.

17 May 2017 - 12:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.