AK Parti Karamürsel’de birlik

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve Başkan adayı Sait Mete, yarın yapılacak 7. Olağan Kongreye teşkilatı birlikte davet etti

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, pazar günü yapılacak 7. Olağan Kongre’de yeniden aday olmadığını açıklamıştı. Yedi yıl sonra görevi bırakacağını açıklayan Demirel, önceki gün son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olan AK Parti Karamürsel İlçe Başkan adayı Sait Mete de yer aldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Duygusal anların da yaşandığı toplantıda konuşan Başkan Recep Demirel, “AK Parti hareketi bayrak yarışı şeklinde süren kutlu bir dava hareketidir. Ben de bayrağı daha yukarıya taşıyacağına inandığım bir arkadaşıma devretme zamanı geldiğine inandım ve aday olmama kararı aldım. Tam katılımlı temayül yoklaması ve ardından yapılan istişareler sonrası belirlenen Başkan Adayımız Sait Mete’ye şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Karamürsel İlçe Başkan adayı Sait Mete, “7 yıl boyunca girdiği her seçimde Ak Parti bayrağını zirveye taşıyan Recep Demirel Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

‘GÜZEL İZLER BIRAKTI’

Demirel’e hizmetleri için teşekkür eden Başkan Adayı Sait Mete, “AK Parti’yi yeniden başarıdan başarıya taşımak için bizler de elimizden geleni yapacağız. Çok güzel izler bırakarak bu bayrağı ardından geleceklere teslim ediyor. AK Parti, bir dava hareketidir. Adaylığımız açıklandığından bu yana bu davaya değerli teşkilat mensuplarımızın bağlılığını bir kez daha gördük, yaşıyoruz. Yönetim Kurulu’na girmek için başvuran çok sayıda arkadaşımız bunun en büyük göstergesi. Bizler bu kadar yoğun talep arasında en doğru listeyi oluşturmak için yoğun uğraş veriyoruz” dedi.

BİRLİKTE ÇAĞIRDILAR

Görevlerin geçici olduğunu da ifade eden Başkan adayı Sait Mete, “Görevler sadece milletimize hizmet için geçici birer araçtır. Görev alsın almasın, bütün teşkilatımızla kucaklaşarak başarı çıtasını daha da yukarı taşımaya çalışacağız” dedi. Demirel ve Mete daha sonra Karamürsel Kültür Merkezi’nde 23 Şubat Pazar günü saat 11.00’de yapılacak AK Parti Karamürsel İlçe 7. Olağan Genel Kurulu’na bütün teşkilatı davet etti. Yeni sürecin başlangıcı olan bu kongrenin Karamürsel teşkilatlarına yakışır şekilde coşkulu geçeceğine inandıklarını ifade ettiler. Ayşe AYDIN

21 Şub 2020 - 14:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.