Allah sizi bildiği gibi yapsın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit, tağşiş yapıldığı veya ilaç etken maddesi ilave edildiği tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü internet sitesinden açıkladı.

Sucukta domuz eti kullanan mı ararsın, çaya boya katan mı ararsın sahtekârlık almış başını gidiyor. Adamlar işi o kadar ilerletmiş ki, süte bile hile bulaştırmışlar nişasta, jelatin ve bitkisel yağ katmışlar. Yetmemiş kırmızı et ve et ürünlerinde her türle katkı malzemesi kullanmışlar.

Zeytinyağının içinde zeytinden başka her şey var.

İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu? Çok para kazanma hırsınız yerin dibine batsın. Milletin parasını bu şekilde almanın adı hırsızlıktan ve ihanetten başka bir şey değil.

Gebze’de Gurme diye bir firma var. Adamlar kaç seferdir sucukta domuz eti kullanıyor diye açıklanıyor, ama faaliyetine devam ediyor.

“Üç kuruş fazla kazanacağım” diye bunu nasıl yapıyorlar! Nasıl vicdanları var? Hukuksal anlamda yargılama yapılmayacak mı?

Hile yoluna baş vurup gıda sektöründe vurgun yapan bu firmalar hakkında en ağır cezaların verilmesi kaçınılmaz olmuştur. Yeter artık. Sağlığımızla oynamayın. Zaten milletin morali bozuk birde siz salça olmayın. Evin BOZKURT

17 Oca 2020 - 14:45 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.