Avrasya Yolu Kapanış Toplantısı İzmit’te

Avrasya Yolu Kapanış Toplantısı İzmit’te

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin, Kocaeli'ne Kültür Rotası kazandırmak, tarihi ve doğal değerlerini tanıtmak amacı ile başlattığı Hoşgörü Yolu çalışmaları sonuç verdi ve Kültür Rotaları Derneği tarafından tescillendi.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin, Kültür Rotaları Derneği ve İzmit Belediyesi ile yaptığı protokol ile Hoşgörü Yolunu bir AB projesi olan Avrasya Yolunun parçası haline getirmişlerdi. Bu çalışmalar doğrultusunda İtalya’dan başlayıp, İzmit'ten de geçerek Antalya’da son bulacak olan Avrasya Yolu AB Projesinin Kapanış Toplantısı tüm rota temsilcileri ve paydaşları ile yarın 10.00’da Ramada Otelde gerçekleşecek. Evin BOZKURT

04 Şub 2020 - 10:50 - Kent Panosu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.