Aygün’den Ellibeş’e hayırlı olsun

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Aygün’den Ellibeş’e hayırlı olsun
Aygün’den Ellibeş’e hayırlı olsun
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri için Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve beraberindeki heyete teşekkür eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Geçmişten bugüne davamıza önemli hizmetlerde bulunan Zeki Aygün başkanımıza ve arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Partimizde daha önce il başkanlığı, milletvekilliği görevlerinde bulunmuş ve günümüzde Derince Belediye Başkanlığı görevini başarıyla icra eden Zeki Aygün’e kolaylıklar diliyorum. Her zaman bir ve beraberiz” dedi.

'BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIM TAM'

İl yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bugüne kadar hep beraber yol yürüdüğümüz Mehmet Ellibeş başkanımızın bu zorlu görevde de başarılı olacağına dair inancım tam. Partimizin her kademesinde görev almış, teşkilatı iyi bilen, ağabeylik yapabilecek biri olan başkanımız, ekibini de oluşturdu. İl yönetim kurulunda görev alan isimlerde daha önceden birlikte çalıştığımız, hepsi dört dörtlük insanlar. Çıktıkları bu kutlu yolda kendilerine gönülden başarılar diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

21 Haz 2019 - 10:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.