Aygün’den Kaymakam Aksak’a ziyaret

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve kaymakamlık içerisindeki birim müdürlerini ziyaret etti

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ı makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları arasında Kaymakam Aksak’ı makamında ziyaret eden Aygün’e, partililer de eşlik etti. Derince ile ilgili görüş ve önerilerini dinledikleri Kaymakam Aksak’tan sonra binada bulunan daire müdürlerini ve personelini ziyaret eden Aygün, kolaylıklar diledi.

SUAT DEMİR UNUTULMADI

Derince Nüfus Müdürlüğü görevini kuruluşundan beri başarı ile yapan ve yerel seçimler öncesi görevinden istifa ederek AK Parti Derince Belediye Başkan Aday Adayı olan Suat Demir, aday olamayınca yeniden görevine dönerek başlamıştı. Aygün ve beraberindeki partililer Nüfus Müdürü Suat Demir’ide ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

09 Şub 2019 - 14:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.