Aygün, ‘En büyük gücümüz gençlerimiz’

Gençlerle sık sık bir araya gelerek onların fikirlerini alıp, projelerini paylaşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları’nın üyeleri ile buluştu

Aygün, ‘En büyük gücümüz gençlerimiz’
Aygün, ‘En büyük gücümüz gençlerimiz’
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Projelerinde her zaman gençleri ön plana alan ve bunu bulunduğu her platformda açıkça dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık gençlerle buluşarak onların fikirlerini almaya özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları’nın üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri, gençlik kolları yönetimi ve üyelerin hazır bulunduğu programda Başkan Aygün, yine önemli mesajlar verdi.

‘GENÇLERİMİZE DEĞER VERİYORUZ’

AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın gençlere yönelik yaptığı konuşmaların ardından söz alan Katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini ve bu doğrultuda toplumun tüm kesimlerinin fikirlerine açık olduklarını belirten Başkan Aygün, “Gençlerimizin fikirlerini önemsiyor, onlara değer veriyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürürken en büyük gücümüzü geleceğimiz olan gençlerimizden alıyoruz” dedi.

‘BERABER ÜRETEREK, İLERLEYECEĞİZ’

Gençlerin taleplerini öğrenerek, güncel sorunlara çözüm üretmek ve Derince’de hayata geçecek olan projelerin istişare edildiği toplantıda Başkan Aygün, tüm önerileri dikkatle dinledi. Konuşmasında gençlere önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Dünyadaki olayları araştırırken tek bir kaynaktan yararlanmayın. Televizyonlar, gazeteler, radyolar ve sosyal medya gibi haber kaynaklarını verimli kullanmaya özen gösterin. Ben sekiz yıllık milletvekilliğim ve diğer görevlerimde sürekli gençlerin yanında olmaya özen gösterdim. İlçemizde yapacağımız projelerimizde önceliği gençlerimize vererek bu gayretimizi devam ettireceğiz. Gençlerin her alanda yanında olacak, onlarla beraber üreterek, ilerleyeceğiz” dedi.

25 Ağu 2019 - 12:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.