Aygün, ‘Gönül birliği içerisinde çalışıyoruz’

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları’nın Çenedere Mesire Alanı’nda düzenlediği pikniğe katılan Başkan Aygün, “Derince’miz için gönül birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi

Aygün, ‘Gönül birliği içerisinde çalışıyoruz’
Aygün, ‘Gönül birliği içerisinde çalışıyoruz’
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Çenedere Mesire Alanı’nda AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen piknik AK Parti teşkilatlarını bir araya getirdi. Birlik ve beraberliğin pekiştiği, samimi bir ortamda gerçekleşen pikniğe Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı. Pikniğe katılan AK Parti ailesi ile tek tek sohbet eden Başkan Aygün, “Bu davaya gönül veren ve her zaman teşkilatlarımızın yükünü omuzlayan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Derince’miz için gönül birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

21 Tem 2019 - 12:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Çağdaş Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Çağdaş Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Çağdaş Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Çağdaş Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.